Roken is makkelijk zeker met Borniak

BORNIAK ROOKOVEN ACCESSOIRES

Bij elke rookoven staat vermeld welke accessoires meegeleverd wordt. Zo krijg je van ons altijd 3x 2L rookmot gratis met de meest toegankelijke smaken. Daarna kun jezelf verder experimenteren. De rookovens worden standaard op voetjes geleverd en krijg je er drie stekkers bij. Ook zijn er een aantal rookoven accessoires te koop die het roken gemakkelijker of gewoon handiger maken. Denk bijvoorbeeld aan;  

  • Een koud rookunit, hiermee kun je dus ook koud gaan roken. 
  • De smoke tray met gaten zodat je het voedsel niet hoeft te draaien, maar volledig rondom wordt gerookt.
  • Een beschermhoes om de rookoven netjes te houden bij slecht weer of wanneer deze niet gebruikt wordt.
  • Binnenkort verkrijgbaar: een handige verrijdbare kar om de rookoven gemakkelijk te kunnen verplaatsen.
 
Goed om te weten is dat de rookovens met timer de temperatuur reguleert. Dat betekent dat je niet tussendoor hoeft te kijken of dat je achteraf de rookoven uit hoeft te schakelen. Zeker voor de professionele gebruikers is dit ideaal!

KWALITEIT ROOKOVEN

De rookovens van Borniak zijn pure kwaliteitsovens dankzij een ruime capaciteit, RVS-binnenkant en het gemak om deze in te stellen.

MAAK UNIEKE RECEPTEN

Ga zelf aan de slag met onze recepten en rookmot! Je kunt borrelhapjes, sushi of gewoon een stuk vlees, vis of gevogelte roken.

ERVARING IS NIET NODIG

In tegenstelling tot wat je wellicht denkt, is dat elke hobbykok én professionele chefkok aan de slag kan met onze rookovens!