Roken is makkelijk zeker met Borniak

Rookmot kopen

Wanneer je aan de slag wilt gaan met jouw nieuwe rookoven heb je rookmot nodig! Zonder rookmot kun je eigenlijk niet roken. Het effect van de rookmot is dan ook groot. Je kunt hier namelijk met de verschillende smaken een unieke of eigen touch geven aan jouw gerecht. Zo kun je zelf experimenteren met onze recepten en verschillende hout- of fruitsnippers. Wij hebben vijf soorten fruitsnippers en vier soorten houtsnippers. Wist je dat je standaard rookmot van ons cadeau krijgt wanneer je een rookoven aanschaft? Zo kun je direct aan de slag met roken! In onze maandelijkse nieuwsbrief houden we je op de hoogte van nieuwe recepten, tips voor het roken en andere acties en nieuwtjes. 

Gebruik onderstaande knoppen om snel naar de gewenste rookmot te gaan!

Houten snippers

Roken met houtsnippers

De houtsnippers worden over het algemeen het meeste gebruikt en zijn het meest toegankelijk. De meest verkochte houtsnippers zijn Eik en Beuk vanwege de neutrale en fijne smaak!

Roken met houtsnippers

Zie hier onze recepten met houtsnippers.
Bekijk recepten met houtsnippers

Fruitsnippers

Roken met fruitsnippers

De fruitsnippers zorgen daadwerkelijk voor een fruitige smaak van jouw gerecht en worden over het algemeen gezien als meer gewaagde smaken.

Roken met fruitsnippers

Bekijk hier onze recepten die we roken met fruitsnippers!
Bekijk alle recepten met fruitsnippers

Wist je dat?

GERARD MAster BBQ

Onze rookoven ook regelmatig vaak gebruikt!? Zo is deze regelmatig terug te vinden op YouTube en Instagram. Hij plaatst (bijna) elke week wel weer een nieuw recept die hij klaarmaakt met zijn BBQ of met onze rookoven. Zeker de moeite waarde om eens een kijkje te nemen! 

KWALITEIT ROOKOVEN

De rookovens van Borniak zijn pure kwaliteitsovens dankzij een ruime capaciteit, RVS-binnenkant en het gemak om deze in te stellen.

MAAK UNIEKE RECEPTEN

Ga zelf aan de slag met onze recepten en rookmot! Je kunt borrelhapjes, sushi of gewoon een stuk vlees, vis of gevogelte roken.

ERVARING IS NIET NODIG

In tegenstelling tot wat je wellicht denkt, is dat elke hobbykok én professionele chefkok aan de slag kan met onze rookovens!